Bestyrelsesm¿de onsdag d. 14. november  2012 hos Carsten Buen 17

Tilstede Ulla VG 88. Carsten Buen 17, Dennis Buen 9(delvis), Mick VG 7, Anders  VG 43, Marianne VG 62(referent)

1. Hjemmesiden

Ny hjemmeside er under opbygning. Dennis pr¾senterede diverse ideer indenfor CMS system( content managing system).  Den nye hjemmeside (www.fkfb.dk) opdateres i samarbejde med Carsten og forventes klar til endelig pr¾sentation for bestyrelsen pŒ n¾ste bestyrelsesm¿de d.30.januar 2013. Indtil da henviser vi til den gamle hjemmeside www.fkfb.net  som dog ikke l¾ngere opdateres. Referat af bestyrelsesm¿de vil igen blive sendt rundt pŒ mail, men vil senere v¾re at finde pŒ hjemmesiden.

2. Orientering om mailliste/kontingent

88% af beboerne i kvarteret er nu pŒ maillisten. Kontingentbetaling er pr.1.nov. pŒ 50%.  Der er derfor sendt en pŒmindelse rundt pŒ mail/brev til de som endnu ikke har betalt. Kontingentet er u¾ndret 250kr. om Œret og 125kr for pensionister og kan indbetales pŒ reg.nr. 3186 kontonr. 7403070. Adresse bedes tydeligt angivet.

3. 100 Œrs projektet

Ans¿gning afsendt 6.nov. til Frederiksberg Fonden med anmodning om ¿konomisk st¿tte til fjernelse af bunkersanl¾g og etablering af ny plads ved Buen. En fin anbefaling af projektet fra stadsgartner Karsten Klint¿ er vedlagt ans¿gningen .

4. Kvalitetsmanual

Mick har ans¿gt kommunen om et m¿de ang. revidering  af kvalitetsmanualen. Brev sendt til Karsten Klint¿ om reglerne og proceduren ang. f¾ldning  og besk¾ring af tr¾er i kvarteret.

5. Arkivering

Arkivarbejde pŒgŒr og beboerlisten er under opdatering

6. Evt.

Fastelavn afholdes pŒ pladsen s¿ndag d.10.feb. kl.11. Fastelavnsudvalg, som skal hj¾lpe med det praktiske f¿r, under og efter arrangementet,  fors¿ges etableret.

Mick har anmodet kommunen om nyt skilt ÓBuen 5-21Ó

S¾rlige tilbud/rabatordninger til vores kvarter , som er forelagt og godkendt af bestyrelsen,  vil  fremover blive sendt rundt pŒ mail. Herefter vil de blive lagt ud pŒ vores nye hjemmeside.

N¾ste bestyrelsesm¿de onsdag d.30.januar 2013 hos Ulla

Frederiksberg  19-11-2012