Bestyrelsesm¿de onsdag d.26. september kl.20 hos Claude VG 19

 

Tilstede Ulla VG 88,  Anders VG 43,  Mick VG 7,  Claude VG 19,  Carsten Buen 17,  Marianne VG 62(referent)

 

 

1. 100Œrs projektet

Projektet om pladsen ved Buen om fjernelse af bunkersanl¾g og etablering af ny plads er blevet godkendt af kommunen. Mick har udarbejdet et overslag vedr. budgettet pŒ knap 1 mill.kr. Kommunen har lovet at tilsende en officiel godkendelse af projektet og justerer budgettet. Derefter vil der blive s¿gt om fondst¿tte.

 

2. Kvalitetsmanual

Kvalitetsmanualen skal revideres og kommunens Bygge-og Boligafdeling skal pr¾senteres for ¾ndringerne. M¿de med kommunen og Mick og Marianne aftales snarest. I velkomstbrevet til nye beboere i kvarteret skal der henvises til kvalitetsmanualen.

 

3. Hjemmeside/mailiste/beboerliste

Carsten har overtaget ansvaret for foreningens hjemmeside. Vi har besluttet at modernisere vores noget for¾ldede hjemmeside, og Carsten har lavet en aftale med Dennis Buen 9 om opdatering og ny design. Dennis inviteres med til n¾ste bestyrelsesm¿de i november for at diskutere hjemmesidens form og indhold. Vi hŒber at den nye hjemmeside fungerer ved Œrsskiftet. Den nuv¾rende hjemmeside vil derfor ikke blive opdateret yderligere med bl.a det seneste referat, som vil blive sendt ud pŒ mail, og det vil sŒ senere blive lagt ud pŒ den nye hjemmeside.

Carsten har ogsŒ overtaget ansvaret for foreningens mailliste og har i l¿bet af sommeren fŒet antallet af tilmeldte mailadresser op fra 40% til 73% af foreningens beboere. Dette er sket ved udlevering af tilmeldingsbreve til de husstande som ikke var tilmeldt i forvejen. Der g¿res endnu et fors¿g pŒ at fŒ antallet yderligere op. Desuden er antallet af kontingentbetalere til foreningen i 2011 nŒet op pŒ 92%. I 2012 har 43% betalt indtil nu. Vi anvender ikke l¾ngere girokort og der vil snarest blive sendt en mail/brev rundt med opfordring til at betale kontingent 250kr Œrligt via netbank/bank til.foreningens kontonr. 3186-7403070 med tydelig angivelse af adresse.

Ulla har pŒtaget sig opgaven med at opdatere beboerlisten og der sendes en mail ud om opdatering af telefonnr., b¿rn m.m til Ulla.

Tilbud om alarmsystemer og tilbud fra Realkredit Danmark vil blive lagt ud pΠhjemmesiden.

 

4. Arkivering

Ulla og Knud Erik Dahl samarbejder om foreningens arkiv med henblik pΠopdatering af oplysninger om kvarteret til Lokalarkivet ved Frederiksberg Kommune

 

5. Evt.

Claude fraflytter kvarteret og vi takker ham for hans arbejde i foreningen.

Carsten tiltr¾der som bestyrelsesmedlem og ny suppleant v¾lges ved Generalforsamlingen 2013

Pr¾mieringsskiltet fra pladsen er under renovering og forventes genopsat snart.

Forslag om hŒndv¾rkerliste pŒ hjemmesiden over "gode" hŒndv¾rkere.

Carsten efterlyser skiltet Buen 5-21 og Leika er underrettet.

 

N¾ste bestyrelsesm¿de 14.11.2012 hos Carsten.

 

Frederiksberg 29-09-2012